PR в ИНТЕРНЕТ | Фирмена репутация в интернет

PR в интернет Интернет

Интернет вече е основна платформа за организация на обществените отношения. В много ситуации, дава възможност за решаването на бизнес задачи много по-ефективно, по-просто и по-евтино, отколкото всяка друга съществуваща рекламна медия. PR - а в ИНТЕРНЕТ е допълнение и все по развиващо се звено свързано с класическите методи на PR-промоция.

Индиго дизайн студио се фокусира върху използването на интернет възможностите и изпълнението на задачите на своите клиенти. Комбинацията от професионален опит в PR - компаниите с най-напредналата технология за Интернет позволява ефективно и последователно да отговори на бизнес целите на нашите клиенти в Интернет.

Интернет услуги:
Консултации за PR и реклама в Интернет.

Разработване и прилагане на PR-кампании в интернет.

Статистика, за актуализирането на състоянието на фирмата Ви в интернет.

Проектиране и създаване на интернет проекти от всякаква сложност.

Създаване на новини, информация, реклама, социални проекти в Интернет.

Рекламни кампании в интернет.

PR-а в Интернет се дели на два вида, фирмен и персонален.

Фирменият подържа добрата репутация на фирмата и измества негативните неща за нея, които са публикувани от недоброжелатели. Може да проверите какво пише за вас в Гугъл като изпишете например "Мнения за....ИМЕТО НА ФИРМАТА" Ви.

Персоналният PR, е за политици, известни и публични личности. Които искат да подържат положителна информация стояща зад името им, ако някой го изпише в Гугъл.